top of page

Sóc en Sabanni i vaig aparèixer un mes d'octubre sota una col (cooperativista, ecològica i de proximitat). Quan tenia 8 anys es va enamorar de mi la filla del Sultà de Pèrsia, que quan es va assabentar d'aquest fet, em va fer empresonar a la cova de l'Alí Babà. Anys més tard, en Sandokan, home fort i vigorós com ell sol, passava per allí acompanyat del seu conegut tigre de Bengala i em va alliberar d'aquell despropòsit.


Vaig créixer, vaig viatjar, vaig viure moltes aventures a terres llunyanes. Fins que, una nit tropical, dormint al ras, sota una palmera amazònica, un petit mosquit esmolat i mal parit em va picar a la punta del nas. El meu nas es va inflar, es va arrodonir i se'm va posar de color vermell.  El xaman de guàrdia em va diagnosticar pallassitis aguda crònica i que allò no tenia remei.

 

Des d'aleshores formo part del bestiari del circ, i amb els meus sabatots, la meva bicicleta Rodeta i la meva maleta Cartró, recorro places, carrers i festes, amb l'únic propòsit de fer passar una bona estona a tothom. Així que si em veus, segueix-me i riurem plegats.Jordi Saban, mataroní, ha treballat com a pallasso al costat d'artistes com ara Jango Edwards i Tortell Poltrona.
Ha participat a produccions del Circ Cric i Comediants, entre d'altres. Col·labora amb Pallassos Sense Fronteres des de l'any 2000.
Actualment dirigeix Cia.Sabanni, la seva pròpia companyia, amb les produccions "Balla Menut", "Sol i fa plou" i "Amb P de Pallasso".

HOLA!

Sóc en Sabanni i us vull donar la benvinguda a la meva web. Desitjo que us agradi!

ELEGÀNCIA

Com podeu veure, m'agrada dur les camises ben netes i els colls ben planxats.

BICICLETA i MALETA

Sense aquestes eines no puc anar enlloc. La bicicleta es diu Rodeta, i la maleta, Cartró.

SABATOTS

Amb aquestes sabates vaig guanyar el premi de la cursa de sabatots de Vilanova de la Muga

SEGUIU-ME!

Si teniu ganes de riure i passar-ho bé, acompanyeu-me en aquest viatge, no us en penedireu!

bottom of page