top of page

Espectacle de petit format:

SOL I FA PLOU

Sinopsi

En Sabanni és un personatge estrany i divertit que, fins fa poc, treballava com a pallasso clàssic a l'últim circ itinerant de Catalunya.

A causa d'una gran tempesta que va acabar ofegar els pocs recursos que tenia, el petit circ es va veure obligat a plegar veles. Messieurs Loial, amb la pena més gran del món, va dissoldre la companyia de circ i va tornar cap a la seva Àfrica natal.

El domador de sardines va trobar feina com a activista en un vaixell que viatja per mars i oceans protegint espècies marines en perill d'extinció; la dona barbuda ara treballa en un saló de bellesa; els acròbates s'han reciclat i han esdevingut pintors de façanes altes i en el seu temps lliure fan castells amb la colla vella dels Xiquets de Valls; els acomodadors regenten un petit cafè de pescadors a la platja de la Barceloneta i els músics... bé, els músics per ara tampoc treballen.

Però el nostre amic que sap fer poc més que el pallasso, continua actuant en places, carrers i solars de tot el país fent riure petits i grans amb els seus números de màgia, coloms, mocadors i tota mena de xara baris que abans omplien la petita carpa de rialles.

Tot i això en Sabanni, continua tenint l'esperança que algun dia el circ itinerant tornarà tenir una vela que l'aculli.

 

Fitxa artística:

Durada: 55 minutos

Espectàcle de clown i màgia per a tots els públics.

(Carrer i sala)

Idea original: JORDI SABAN

Direcció: JORDI SABAN

Ull extern: TORTELL POLTRONA

Música:  JOAN VALLCORBA

Pallasso: JORDI SABAN (SABANNI)

Disseny de llums: XAVIER VALLS Producció: CIA. SABANNI

Producció exectutiva: CLAUDIA SÂEZ (La Destilería)

Vestuari: EL TALLER DE CAN DALLONSES

Disseny gràfic: PAU SARRAUTE

DESCARGA
bottom of page